Квасоля з макаронами в томатно-часниковому соусі

Квасоля з макаронами в томатно-часниковому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Терту моркву, рубаний цибулю і трохи фаршу обсмажуємо на 2 ст. л. рослинного масла

Додати томатну пасту, розвести склянкою води, додати сіль, перець. Довести до кипіння на середньому вогні.

Додати квасолю разом з соусом з банки. Проварити кілька хвилин.

Відкласти частину підливи з квасолею в іншу ємність, перетерти блендером або товкачиком. Додати часник.

Додати макарони. При необхідності долити воду. Тушкувати на повільному вогні 10 хвилин, до готовності макаронів.

Готову страву прикрасити зеленню.