Запечені перепілки в беконі з виноградом

Запечені перепілки в беконі з виноградом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Не смажте перепелів занадто довго, інакше м’ясо вийде сухим.

Інгредієнти

Перепели – 4 шт.
Бекон – 4 смужки
Виноград – 6-10 шт.
Сіль – щіпка
Мелений чорний перець – за смаком
Чебрець – 1/2 ч. л.
Паприка – 1/2 ч. л.
Рослинне масло – 1 ст. л.

Як приготувати Запечені перепілки в беконі з виноградом

Тушки можна нафарширувати овочами, рисом або мандаринами/апельсинами.
Не смажте перепелів занадто довго, інакше м’ясо вийде сухим.

Покроковий рецепт

Інгредієнти.

Тушки перепілок очистити, помити, обсушити на паперовому рушнику. Виноград розрізати навпіл, видалити кісточки. Тушки нафарширувати виноградом.

Тушки посолити, поперчити. Кожну перепілку загорнути в бекон (таким чином можна уникнути пересихання тушки). Посипати сушеними травами.

Перепілок злегка обсмажити на олії з усіх боків (2-3 хвилини). Потім перекласти тушки на деко і запікати в попередньо розігрітій духовці до 200 градусів протягом 15 хвилин.

На тарілку викласти гарнір (в моєму випадку це Овочеве спагетті з кабачків і моркви), зверху викласти тушки перепілок грудками вгору. Приємного апетиту!