Незважаючи на невелику кількість інгредієнтів смак печива сподобається навіть витонченим гурманам
Інгредієнти
Вершкове масло – 100 гр | |
Яйце – 1 | |
Цукор – 80 гр | |
Лимон – 2 шт | |
Борошно – 300 гр | |
Розпушувач – 1 ч. ложка |
Як приготувати Лаймовое печиво
Дуже простий рецепт печива порадує вас і ваших близьких!!!можна приготувати це печиво разом з вашими дітками,повірте,вони будуть задоволені)
Покроковий рецепт
1. Збити яйце з маслом.
2. Додати сік лимона,цукор і збити масу ще 5 хвилин
3.Далі додаємо борошно і чайну ложку розпушувача.Замішуємо тісто
4.Замісити тісто,загорнути у плівку і прибрати в холодильник на 20 хвилин
5.Дістати тісто з холодильника,скачати невеликі кульки,приплюснути і викласти на деко. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці до готовності