Якщо вам подобається така випічка як чебуреки, а час на заміс тіста для них не вистачає, то можна використовувати лаваш.

Інгредієнти
| лаваш тонкий – 2 шт. | |
| фарш м’ясний – 250 гр | |
| цибуля – 1 шт. | |
| сіль – за смаком | |
| спеції – за смаком | |
| вода – 3 ст. л. | |
| масло ратсительное – 50 мл |
Для того, щоб посмажити на сковороді з чебуреки з використанням лаваша, вам потрібно буде приділити час тільки приготування начинки. Принцип такий же, як і для звичайних чебуреків – м’ясний фарш доповнимо нарізкою з ріпчастої цибулі, спеціями. Інші подробиці – у нас в рецепті.
Покроковий рецепт

Отже, розморожений м’ясний фарш (домашній або магазинний – не важливо) перекладаємо в миску.

Додаємо до нього цибулю, подрібнений дрібними шматочками. Підсипаємо за своїм смаком сіль і бажаних спецій (можна червоного або чорного меленого перчика). Перемішуємо, начинка для ледачих чебуреків готова.

Аркуш тонкого вірменського лавашу розрізаємо кулінарними ножицями на чотирикутники, в яких потрібно трохи закруглити краї.

На один бік лаваша-заготовки викладаємо м’ясну начинку, розподіляючи її виделкою.

Краї лавашу змащуємо холодною водою і притискаємо, формуючи чебурек.

Залишилося наші ледачі чебуреки обсмажити в розігрітому рослинному маслі з кожного боку.

Смачні хрусткі чебуреки зі сковороди рекомендується викласти на паперові серветки, щоб видалити надлишки жиру.

Приємного всім перекусу!
