Отже, розморожений м’ясний фарш (домашній або магазинний – не важливо) перекладаємо в миску.
Додаємо до нього цибулю, подрібнений дрібними шматочками. Підсипаємо за своїм смаком сіль і бажаних спецій (можна червоного або чорного меленого перчика). Перемішуємо, начинка для ледачих чебуреків готова.
Аркуш тонкого вірменського лавашу розрізаємо кулінарними ножицями на чотирикутники, в яких потрібно трохи закруглити краї.
На один бік лаваша-заготовки викладаємо м’ясну начинку, розподіляючи її виделкою.
Краї лавашу змащуємо холодною водою і притискаємо, формуючи чебурек.
Залишилося наші ледачі чебуреки обсмажити в розігрітому рослинному маслі з кожного боку.
Смачні хрусткі чебуреки зі сковороди рекомендується викласти на паперові серветки, щоб видалити надлишки жиру.
Приємного всім перекусу!