Ледачі чебуреки з лаваша на сковороді

Ледачі чебуреки з лаваша на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, розморожений м’ясний фарш (домашній або магазинний – не важливо) перекладаємо в миску.

Додаємо до нього цибулю, подрібнений дрібними шматочками. Підсипаємо за своїм смаком сіль і бажаних спецій (можна червоного або чорного меленого перчика). Перемішуємо, начинка для ледачих чебуреків готова.

Аркуш тонкого вірменського лавашу розрізаємо кулінарними ножицями на чотирикутники, в яких потрібно трохи закруглити краї.

На один бік лаваша-заготовки викладаємо м’ясну начинку, розподіляючи її виделкою.

Краї лавашу змащуємо холодною водою і притискаємо, формуючи чебурек.

Залишилося наші ледачі чебуреки обсмажити в розігрітому рослинному маслі з кожного боку.

Смачні хрусткі чебуреки зі сковороди рекомендується викласти на паперові серветки, щоб видалити надлишки жиру.

Приємного всім перекусу!