Легкі трубочки з вершками

Легкі трубочки з вершками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Всипати в каструльку 1/4 ф. цукру, додати 1 ціле яйце, змішати, влити 1 стіл. ложку вершків, всипати 1/4 ф. м’якою борошна, добре розмішати.

Влити 1/3 стак. вершків на все повинно піти вершків 1/2 склянки, для смаку додати кориці або ванілі, все розмішати.

Лист змастити побільше холодним маслом і розлютитися крупицями борошном.

Тонко намазати тісто на лист (в товщину паперу) і поставити в піч. Коли трохи затягнеться, надрізати квадратиками і поставити зарумянить.

Знімати з листа і швидко згортати у вигляді кориці. Інший фасон трубочок робиться так: на лист ложечкою розкласти маленькі купки на три пальці відстані одна від інший, розмазати тонко і поставити геть.

Коли зарум’яняться швидко згортати на заточеною сирої моркви, нафарширувати збитими вершками.