Якщо ви хочете приготувати салат посочнее, можна приготувати соус з майонезу, лимонного соку і масла.
Покроковий рецепт
Як приготувати:
Промийте філе сьомги. За смаком філе посоліть, посипте чорним перцем, збризніть лимонним соком. Відкладіть сьомгу в сторону, щоб вона трохи промаринувалася (хвилин 5-10).
Далі мариновану сьомгу обсмажте на розпеченій сковороді на маслі з обох сторін. Смажити хвилини по 2-3 з кожного боку. Цього буде достатньо, головне – не пересушити.
Гарненько вимийте салатні листя в прохолодній воді, висушіть їх і порвіть невеликими шматочками.
Тепер викладіть салатні листя на блюдо, трохи посоліть їх. Зверху викладіть сьомгу (трохи розчавіть і розділіть волокна).
Додайте обсмажених сухариків і присипте салат тертим сиром твердих сортів. Подавайте до столу. Приємного апетиту!