.
Інгредієнти
Салат-мікс – листя салату латук, корн, можна рукколу або інші – велика жменя | |
Гарбуз – 50 г | |
Цибуля червоний – 1/ 2 головки | |
Перець гострий (стручком) – за смаком | |
Сир пармезан – 30 г | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за бажанням | |
Гарбузове насіння – 1 столова ложка | |
Рослинна олія – 2 столові ложки |
Кількість інгредієнтів розрахована на 2 порції.
Покроковий рецепт
Гарбуз очистити від шкірки, видалити насіння, нарізати невеликими кубиками. Обсмажити кубики гарбуза на сковороді гриль на олії з усіх боків.
Червоний цибулю почистити, нарізати кільцями. Перець чилі нарізати тонкими смужками (кількість за бажанням і смаком.
Листя салату промити під холодною проточною водою, обсушити на рушнику. На плоску тарілку викласти листя салату, кільця цибулі, смажену гарбуз і гострий перець. Салат за смаком посолити, поперчити.
Сир пармезан нарізати овочечисткою, щоб вийшли тонкі скибочки. Скибочки сиру викласти зверху на салат. Заправити салат рослинною або ще краще оливковою олією. Зверху посипати гарбузовим насінням. Приємного апетиту!