Легкий салат з молодої буряків з апельсином і кедровими горішками

Легкий салат з молодої буряків з апельсином і кедровими горішками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Легкий салат з молодої буряків з апельсином і кедровими горішками

З молодих буряків, апельсина і обсмажених кедрових горішків можна приготувати смачний салат.

Інгредієнти:

– темний оцет бальзамічний (26 мл);

– молода буряк середнього розміру (дві штуки);

– тонкомолота сіль кам’яна (за смаком);

– рукола (один великий пучок);

– ароматна олія оливкова (36 мл);

– очищені горішки кедрові (16 м);

– пармезан (63 м);

– невеликий апельсин (одна штука).

Загорнути добре промиту буряк в харчову фольгу і запікати в добре прогрітій духовці при двохстах градусах протягом сорока хвилин. Як тільки буряк буде готова, остудити її прямо у фользі, потім очистити від шкірки і нарізати тоненькими скибочками.

Промити і повністю висушити рукколу, потім перекласти її на блюдо, зверху розкласти бурякові часточки, після цього почистити апельсин і нарізати його невеликими кубиками, відправити у посуд з нарізаними буряками.

Полити приготований буряковий салат сумішшю з бальзамічного оцту, солі і масла, присипати тертим пармезаном і обсмаженими кедровими горішками, після чого подавати страву до столу.