Легкий суп з курячими сердечками

Легкий суп з курячими сердечками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Швидкий, легкий і ситний суп з локшиною з курячих сердечок.

Інгредієнти

Курячі сердечка – 0,5 кг
Картопля – 5 шт
Морква – 2 шт
Цибуля – 1 шт
Локшина – 60 гр
Вода – 2,5 л
Сіль – за смаком
Чорний мелений перець – за смаком
Кріп – за смаком
Лавровий лист – 1 шт
Олія соняшникова – 3 ст. ложки

Як приготувати Легкий суп з курячими сердечками

У будь-якої господині бувають дні, коли готувати складні страви немає часу або бажання. В такі моменти справжньою паличкою-виручалочкою в нашій родині стає суп з локшиною на основі курячих сердечок: недорого, швидко і завжди дивовижно смачно!
Крім ніжного смаку курячі сердечка мають масу інших приємних властивостей. Серце – продукт м’язовий і відрізняється високим вмістом білка, який легко засвоюється завдяки великій кількості лізину. А ось вуглеводів в курячих сердечках дуже мало. Крім усього іншого, даний продукт містить мінеральні речовини та цінні амінокислоти.
Легкий, але ситний суп з курячих сердечок дуже корисний для людей, які виконують важкі фізичні роботи і спортсменам, вагітним жінкам та маленьким дітям, пацієнтам після хірургічних втручань і важкого лікування.

Покроковий рецепт

Насамперед необхідно почистити овочі

Наступною справою потрібно очистити сердечка від судин і плівок, кожне з сердечок порізати на три колечка.
Промити колечка в проточній воді, тим самим позбавивши їх від запеченої крові. Це дозволить зменшити кількість піни при варінні – бульйон вийде прозорим і золотистим.

Залити сердечка холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь до середнього і зняти піну. Варити на середньому вогні протягом 15 хвилин.

Поки сердечка варяться, на розпеченому рослинному маслі обсмажити до золотистого кольору цибулю, нарізану чвертькільцями, додати до цибулі моркву і смажити 5-7 хвилин.

Через 15 хвилин після закипання бульйону додати до нього картоплю, нарізану кубиками, посолити і продовжувати варити на середньому вогні протягом 10 хвилин. Через 10 хвилин необхідно додати обсмажені овочі, перець, локшину і зелень. Довести до кипіння і варити на невеликому вогні ще 5 хвилин.

Смачний і ароматний суп готовий! Подавайте до столу з білим хлібом або сухариками, прикрасивши половинками яйця.