Легкий ягідний десерт з сиром маскарпоне

Легкий ягідний десерт з сиром маскарпоне – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей легкий десерт з соковитих ягід і маскарпоне хороший тим, що приготувати його можна всього за десять хвилин.

Інгредієнти

суміш з різних свіжих соковитих ягід – 250 г у мене малина і ожина
гаряча питна вода – дві ст. ложки
самі жирні вершки – 250 мл
сир маскарпоне – 270 гр
коричневий цукровий пісок – половина склянки

Як приготувати Легкий ягідний десерт з сиром маскарпоне

Цей легкий десерт з соковитих ягід і маскарпоне хороший тим, що приготувати його можна всього за десять хвилин.

Покроковий рецепт

Підготувати не дуже велику миску, влити в неї гарячу воду, потім насипати в достатній кількості цукровий пісок, перемішувати все до повної однорідності.

Влити в солодкий сироп жирні вершки, змішати гарненько все збити, додати маскарпоне, продовжити процес збивання протягом двох хвилин, після цього підготувати широкі скляні стакани.

У кожен з цих стаканів шарами викласти ягоди і крем, потім приготований багатошаровий десерт прикрасити цілими листочками м’яти, подавати в охолодженому вигляді до столу.