Цей легкий десерт з соковитих ягід і маскарпоне хороший тим, що приготувати його можна всього за десять хвилин.
Інгредієнти
суміш з різних свіжих соковитих ягід – 250 г у мене малина і ожина | |
гаряча питна вода – дві ст. ложки | |
самі жирні вершки – 250 мл | |
сир маскарпоне – 270 гр | |
коричневий цукровий пісок – половина склянки |
Цей легкий десерт з соковитих ягід і маскарпоне хороший тим, що приготувати його можна всього за десять хвилин.
Покроковий рецепт
Підготувати не дуже велику миску, влити в неї гарячу воду, потім насипати в достатній кількості цукровий пісок, перемішувати все до повної однорідності.
Влити в солодкий сироп жирні вершки, змішати гарненько все збити, додати маскарпоне, продовжити процес збивання протягом двох хвилин, після цього підготувати широкі скляні стакани.
У кожен з цих стаканів шарами викласти ягоди і крем, потім приготований багатошаровий десерт прикрасити цілими листочками м’яти, подавати в охолодженому вигляді до столу.