Даний рецепт простий у виконанні,всі продукти є під рукою практично завжди.
Інгредієнти
Борошно – 113 р. | |
Цукор(у мене фруктоза) – 91 р. | |
Злив масло – 80 р. | |
Яйця – 3 шт. | |
Білок(сирого яйця) – 2 шт. | |
Вода – 1/8 склянки | |
Лимонний сік – Чайна ложка | |
Доп.фруктоза – 3 ст. л. |
Поєднання меренги і лимонної нотки щось,що здивує ваших гостей і близьких.
Покроковий рецепт
До початку необхідно збити розм’якшене масло з фруктозою з допомогою міксера(до освітлення суміші).
Додати лимонну цедру,збити повторно.
Яйця вбити по одному,збиваючи після кожного.Борошно просіяти і замісити тісто
Форми для випікання змастити олією,рівномірно розподілити тісто.Поставити в розігріту до 180 градусів духовку,випікати 30 хвилин(орієнтуйтеся на вашу духовку,перевірити готовність зубочисткою).
Зварити сироп з 3 ст л цукру і води.
Влити готовий сироп до білків,збиваючи до білого кремоподібного стану.
Додати сік лимона,збити повторно.
Крем перекласти в конд мішок і видавити на кекси.Випікати при 220 градусах до золотистого відтінку.
Приємного апетиту!