Лимонні кекси з меренгою

Лимонні кекси з меренгою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Даний рецепт простий у виконанні,всі продукти є під рукою практично завжди.

Інгредієнти

Борошно – 113 р.
Цукор(у мене фруктоза) – 91 р.
Злив масло – 80 р.
Яйця – 3 шт.
Білок(сирого яйця) – 2 шт.
Вода – 1/8 склянки
Лимонний сік – Чайна ложка
Доп.фруктоза – 3 ст. л.

Як приготувати Лимонні кекси з меренгою

Поєднання меренги і лимонної нотки щось,що здивує ваших гостей і близьких.

Покроковий рецепт


До початку необхідно збити розм’якшене масло з фруктозою з допомогою міксера(до освітлення суміші).

Додати лимонну цедру,збити повторно.


Яйця вбити по одному,збиваючи після кожного.Борошно просіяти і замісити тісто

Форми для випікання змастити олією,рівномірно розподілити тісто.Поставити в розігріту до 180 градусів духовку,випікати 30 хвилин(орієнтуйтеся на вашу духовку,перевірити готовність зубочисткою).

Зварити сироп з 3 ст л цукру і води.

Влити готовий сироп до білків,збиваючи до білого кремоподібного стану.
Додати сік лимона,збити повторно.

Крем перекласти в конд мішок і видавити на кекси.Випікати при 220 градусах до золотистого відтінку.
Приємного апетиту!