Лінива вівсянка в банку

Лінива вівсянка в банку – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

І так, перший крок – приготування інгредієнтів. Не забуваємо, що всі заготовляємо з вечора!
Тут ви можете підключити фантазію і свої можливості, додати фрукти або сухофрукти за смаком, молоко коров’яче або рослинне,або взагалі вибрати питний йогурт або кефір, а можна поєднувати молоко і звичайний йогурт разом !
Тут ви самі собі творці смачного сніданку!
Рецепт моєї ідеальної ледачою овсяники буде представлений нижче:
1. Як вівсяної купи я віддаю перевагу звичайну вівсяну крупу довгого варіння, середнього помелу.
2. За наповнення, я беру молоко і класичний пудинг, який можна знайти в будь-якому магазині вашого міста.
3. З фруктового наповнення люблю сочеть як фрукти, так і сухофрукти.
Взимку беру курагу і мандарини.



Приступимо до самого виконання:
1. Беремо першу столову ложку і засипаємо на дно банки.
2. Заливаємо молоко за вівсяну крупу.
3. Додаємо до цього частину сухофруктів/фруктів, у мене це нарізана курага.



Далі зробимо теж саме:
1. Накладаємо 1 столову ложку вівсяної крупи і кладемо прям на крупу йогурт.
2. Доповідаємо останню ложку вівсяної крупи.
3. Заливаємо залишок молоком ( до кінця крупи)


Сервіруємо за смаком!
Я додаю мандарини, можна будь-які плоди на ваш розсуд!
Кілька варіантів дивись на фото!
Останній крок включає поставити нашу ліниву вівсянку в холодильник на ніч ( більш 4ч) і можна з ранку насолоджуватися смачним, головне – корисним швидким сніданком!

Приємного апетиту !