Ліниві голубці з пекінською капустою, курячим фаршем і рисом

Ліниві голубці з пекінською капустою, курячим фаршем і рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, починаємо з того, що пекінську капусту нарізаємо маленькими кубиками.

Перекладаємо в миску і заливаємо окропом на 20 хвилин.

Цибулю чистимо і натираємо на дрібній тертці.


Відварюємо рис і змішуємо всі інгредієнти (курячий фарш, рис, цибулю і капусту). Ретельно все перемішуємо і солимо.



З фаршу формуємо котлетки і обсмажуємо їх на сковороді з двох сторін.


У чашці або мисці змішуємо томатну пасту і сметану, можна трохи підсолити. Заливаємо 500 мл води і перемішуємо. Томатну пасту можна замінити соусом або кетчупом, смак буде більш виразний.

Викладаємо голубці в глибоку сковороду або каструлю, заливаємо томатно-сметанним соусом і тушкуємо хвилин 35-40.

Ліниві голубці готові. Подаємо на стіл зі сметаною. Приємного апетиту.