Цей рецепт з набагато меншою калорійністю,ніж хачапурі з звичайного листкового тіста.Але це не робить його смак гірше,а навіть навпаки.
Інгредієнти
Вірменський лаваш – 2 аркуша | |
Сир сулугуні – 150-170г | |
Сир – 70г | |
Яйце ціле – 1 шт | |
Яєчний білок – 1 шт | |
Сіль – щіпка | |
Олія соняшникова – на-віч |
Цей рецепт ідеально підійде для тих людей,які не хочуть витрачати свій час на приготування тіста.Рецепт дуже простий і не вимагає великих зусиль,тому кожен в силах його приготувати.
Покроковий рецепт
Для початку натираємо сир на дрібній тертці.
Потім змішуємо масу з сиром і одним цілим яйцем з додаванням солі, перемішуємо
Один лист лаваша розрізаємо на 4 рівні частини. У середину кладемо начинку і звертаємо в рулетики.
Нагріваємо сковорідку (у мене 8/10), додаємо рослинне масло.Змащуємо рулетики яєчним жовтком, щоб утворилася рум’яна кірочка.
Обсмажуємо наші хачапурі з двох боків до утворення хрусткої скоринки
Вуаля, наш кулінарний шедевр готовий. Приємного апетиту:)