Хрусткі беконні палички ідеально підійдуть як закуска як до пінному так і до чаю.
Інгредієнти
Тісто листкове – 500 гр | |
Копчений шинкованый бекон – 9 шт | |
Петрушка – 1 пучок | |
Сіль, перець, спеції – за смаком |
Палички з листкового тіста, копченого бекону і спецій.
Покроковий рецепт
Беремо шінкованной копчений бекон, платівку листкового тіста, сіль, перець, спеції – за смаком. Я вибрала свої улюблені – паприку і базилік.
Беремо жменю борошна, кладемо на неї тісто, трохи розкачуємо, солимо, перчимо, насипаємо нарізану зелень, паприку і базилік. Ріжемо на 9 пластинок.
Ріжемо на 9 вертикальних пластинок. Розігріваємо духовку до 180 °C. Стелимо на деко лист пергаментного паперу.
Скручуємо скибочки бекону з пластинками нашого тіста , викладаємо на деко і відправляємо в духовку
Стежимо за готовністю, як тільки палички підрум’яняться і трохи піднімуться – виймаємо і насолоджуємося) При бажанні можна разом з беконом додати в тісто перетертий сир. Приємного апетиту!