Листковий салат оселедець під шубою

Листковий салат оселедець під шубою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Морква, буряк і картопля добре промиваємо під проточною водою, варимо до готовності і очищаємо.


Філе оселедця нарізаємо невеликими квадратиками. Якщо використовуєте цілу рибу, то попередньо необхідно відокремити філейну частину від кісток і шкіри. Викладаємо шматочки риби на дно тарілки і змащуємо майонезом.


Далі йде шар картоплі. Бульби необхідно натерти на крупній тертці і викласти на оселедець. Посолити за смаком і промазати майонезом. Додаючи сіль, не забувайте, що оселедець і майонез в салаті вже досить солоні.


Тепер трьом на тертці моркву. Викладаємо її поверх картоплі, солимо і змащуємо майонезом.


Останній шар – терта буряк. Її також необхідно посолити і змастити майонезом. Готовий салат поставити на кілька годин у холодильник для просочення.