Листковий салат з куркою і виноградом

Листковий салат з куркою і виноградом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Курячу грудку варимо, остуджуємо, ріжемо на дрібні шматочки. Попередньо ріжемо цибулю і замочуємо його в оцті. На велике плоске блюдо спочатку викладаємо цибулю (оцет зливаємо перед цим). Потім зверху кладемо шар курки. Змащуємо майонезом.


Варимо яйця, остуджуємо. Тремо на тертці, викладаємо зверху на салат. Змащуємо майонезом.

Подрібнюємо волоські горіхи (молоточком під пакетом на обробній дошці або блендером), посипаємо салат.

Останній інгредієнт, який надає пікантності салату – виноград… або той солодкий інгредієнт, який ви вибрали: яблуко, чорнослив, а може бути гранат. Вибирайте, що подобається. Салат готовий! Можна подавати. Приємного апетиту!