Листковий салат з печінки тріски під шубою з овочів – буйство фарб і смаку
Інгредієнти
Печінка тріски – 200 гр. | |
Червоний цибуля – 1 шт. | |
Зелена цибуля – 80 гр. | |
Картопля варений – 1 шт. | |
Плавлений сир – 1 шт. | |
Яйця – 2 шт. | |
Майонез – 250 мл |
Гарний салат, викладений різнокольоровими шарами в прозору посуд, стане яскравою прикрасою святкового столу і підкорить ваших гостей
Покроковий рецепт
1. На дно форми викласти печінку тріски. Добре розім’яти виделкою, щоб вийшла однорідна маса.
2. Червоний цибулю помити, нарізати маленькими кубиками. Викласти на печінку тріски. Змастити трохи майонезом.
3. Зварену картоплю очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Змастити майонезом.
4. Зелену цибулю помити, обсушити і нарізати. Викласти на картоплю.
5. Варену моркву очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Змастити майонезом.
6. Натерти на дрібній тертці плавлені сирки. Змастити майонезом.
7. Зверху рибний салат посипати тертими яйцями.
8. Ось такий гарний ошатний вийшов салат з рибної консерви! Буде здорово, якщо йому дати кілька годин просочитися.