Всі ми знаємо, що печінка – дуже корисний продукт. Але він ще і дуже смачний! Давайте приготуємо салат з печінки, який сподобається всім без винятку!
Покроковий рецепт
Цибулю ріжемо півкільцями і обсмажуємо до золотистого кольору. Печінка, яйця і моркву варимо до готовності.
Готуємо всі необхідні інгредієнти для приготування.
Натираємо всі складові на і укладаємо шарами. Печінка іде першим шаром. Покриваємо майонезом.
Потім йде шар огірків. Після – морквяний шар. Наступний шар – смажену цибулю і яєчний білок. Не забуваємо кожен шар змащувати майонезом. Прикрашаємо Салат жовтками.
Ставимо на 2-3 часав холодильник, щоб він просочився, і їмо неймовірно смачне блюдо.
Приємного апетиту!
Приємного апетиту!