Листковий торт з коржів з вершково-згущеним кремом – готується просто і швидко. Але торт обов’язково повинен постояти кілька годин у холодильник для просочення.
Інгредієнти
яйця – 2 шт. | |
борошно – 2 і 1/6 склянки або більше | |
молоко згущене – приблизно 2 склянки 1 банку | |
сода – половину столової ложки гашене в оцті | |
цукор – 1/2 склянки | |
На крем знадобиться: | |
згущене молоко – 240 грам | |
сирки – 400 грам | |
вершки – 1 склянку жирністю 35 % | |
желатин – 50 грам | |
цукрова пудра – 5 столових ложок | |
свіжі ягоди для прикраси торта |
Як приготувати Листковий торт з коржів з вершково-згущеним кремом
Сторінка: 1 2