Листковий торт з коржів з вершково-згущеним кремом – готується просто і швидко. Але торт обов’язково повинен постояти кілька годин у холодильник для просочення.

Інгредієнти
| яйця – 2 шт. | |
| борошно – 2 і 1/6 склянки або більше | |
| молоко згущене – приблизно 2 склянки 1 банку | |
| сода – половину столової ложки гашене в оцті | |
| цукор – 1/2 склянки | |
| На крем знадобиться: | |
| згущене молоко – 240 грам | |
| сирки – 400 грам | |
| вершки – 1 склянку жирністю 35 % | |
| желатин – 50 грам | |
| цукрова пудра – 5 столових ложок | |
| свіжі ягоди для прикраси торта |
Як приготувати Листковий торт з коржів з вершково-згущеним кремом
Сторінка: 1 2
