Літній салат з помідорами чері і стручкової квасолею

Літній салат з помідорами чері і стручкової квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відмінний свіжий салат для літнього меню.

Інгредієнти

очищені волоські горіхи – третину склянки
помідори черрі – шістнадцять штук
оцет темний бальзамічний – половина ст. ложки
чорний перець мелений – за смаком
рубана свіжа петрушка – одна ст. ложка
великі часточки часнику – дві штуки
квасоля стручкова – 560 г
кам’яна сіль тонкомолота – за смаком
горіхове масло – півтори ст. ложки

Як приготувати Літній салат з помідорами чері і стручкової квасолею

Любителям свіжих і легких салатиків рекомендується приготувати салат з горішками, соковитими помідорами чері і стручкової квасолею.

Покроковий рецепт

Стручкову квасолю промити, видалити у стручків хвостики, потім підготувати каструлі закип’ятити в ній воду, додати сіль.

Пересипати стручкову квасолю в каструлю і варити її приблизно вісім хвилин у киплячій воді, потім вийняти її з допомогою шумівки і перекласти на блюдо.

Поки квасоля остигає, потрібно промити і розрізати помідори на половинки, потім обсмажити всуху волоські горіхи, порубати їх.

Пересипати на блюдо зі стручками квасолі подрібнені горішки, а також рубану зелень, додати половинки помідорів.

Порубати дрібно очищені часникові шматочки, залити оливковою олією, влити бальзамічний оцет, збити все і перелити приготовану заправку на блюдо з літнім салатом, за смаком додати перчик, насипати сіль, подавати до столу.