Лобіо – це грузинська страва з квасолі.

Інгредієнти
| Червона квасоля – 200 г | |
| Вода – 1-1,5 склянки | |
| Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
| Часник – 1-2 зубчики | |
| Сіль – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Петрушка – 1/2 пучка | |
| Базилік – 1/2 пучка |
Як приготувати Лобіо з червоної квасолі
Варіантів приготування лобіо безліч, я вам пропоную лобіо з червоної квасолі з часником і зеленню.
Покроковий рецепт

Червону квасолю замочити на ніч у холодній воді.
Дрібно порізати цибулю, часник, петрушку і базилік.

Замочену напередодні квасолю відварити до готовності. При варінні додати немнного води.

За 10 хвилин до кінця варіння квасоля посолити, поперчити, додати цибулю, обсмажити разом з квасолею (рідина при цьому повинна випаруватися).

Через 5-7 хвилин, додати часник і зелень, перемішати. Смажити 1-2 хвилини. Зняти з вогню.

Приємного апетиту!
