Лобіо з червоної квасолі

Лобіо з червоної квасолі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Варіантів приготування лобіо безліч, я вам пропоную лобіо з червоної квасолі з часником і зеленню.

Покроковий рецепт

Червону квасолю замочити на ніч у холодній воді.
Дрібно порізати цибулю, часник, петрушку і базилік.

Замочену напередодні квасолю відварити до готовності. При варінні додати немнного води.

За 10 хвилин до кінця варіння квасоля посолити, поперчити, додати цибулю, обсмажити разом з квасолею (рідина при цьому повинна випаруватися).

Через 5-7 хвилин, додати часник і зелень, перемішати. Смажити 1-2 хвилини. Зняти з вогню.

Приємного апетиту!