Він надзвичайно смачний, його складно зіпсувати в приготуванні і він швидко робиться, особливо коли ви дуже голодні

Інгредієнти
| Лосось – 3 шматки | |
| Сік апельсиновий – 1/2 чашки (свіжовичавленого) | |
| Цукор коричневий – 2 ст. л. | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Крохмаль кукурудзяний – 1/2 ч. л. | |
| Вода – 1 ст. л. | |
| Оливкова олія – 1-2 ст. л. |
Я дійсно люблю лосося! Він надзвичайно смачний, його складно зіпсувати в приготуванні і він швидко робиться, особливо коли ви дуже голодні. Для соусу я взяв за основу апельсиновий сік. Додав трохи коричневого цукру, води, трохи перцю і трохи кукурудзяного крохмалю і через 60 секунд у вас готовий соус, який вразить усіх.
Покроковий рецепт

Розігріти сковороду на середньому вогні, потім додати оливкове масло. Розпакувати лосось.

Обсипати лосося чорним перцем і покласти на сковорідку. Підсмажити з одного боку (близько 3 хвилин). Після того як він покоричневеет, перевернути і готувати ще дві хвилини.

Видалити лосося зі сковорідки і додати апельсиновий сік і коричневий цукор. Довести до повільного кипіння. Додати крохмаль, воду. Соус буде темніти. Трохи покіпятіть на повільному вогні.

Додати лосось назад на сковорідку.

Насолоджуйтесь!
Сподіваюся, вам сподобається блюдо з лосося!
Рада: одна поширена помилка при готуванні лосося, він часто пережаревается і від цього виходить жорсткий. Не забувайте, незважаючи на те що вже пожаренный лосось ще рожевий, він вже готовий! Коли ви зніміть його зі сковорідки, він ще буде тривати готуватися.
