Він надзвичайно смачний, його складно зіпсувати в приготуванні і він швидко робиться, особливо коли ви дуже голодні
Інгредієнти
Лосось – 3 шматки | |
Сік апельсиновий – 1/2 чашки (свіжовичавленого) | |
Цукор коричневий – 2 ст. л. | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Крохмаль кукурудзяний – 1/2 ч. л. | |
Вода – 1 ст. л. | |
Оливкова олія – 1-2 ст. л. |
Я дійсно люблю лосося! Він надзвичайно смачний, його складно зіпсувати в приготуванні і він швидко робиться, особливо коли ви дуже голодні. Для соусу я взяв за основу апельсиновий сік. Додав трохи коричневого цукру, води, трохи перцю і трохи кукурудзяного крохмалю і через 60 секунд у вас готовий соус, який вразить усіх.
Покроковий рецепт
Розігріти сковороду на середньому вогні, потім додати оливкове масло. Розпакувати лосось.
Обсипати лосося чорним перцем і покласти на сковорідку. Підсмажити з одного боку (близько 3 хвилин). Після того як він покоричневеет, перевернути і готувати ще дві хвилини.
Видалити лосося зі сковорідки і додати апельсиновий сік і коричневий цукор. Довести до повільного кипіння. Додати крохмаль, воду. Соус буде темніти. Трохи покіпятіть на повільному вогні.
Додати лосось назад на сковорідку.
Насолоджуйтесь!
Сподіваюся, вам сподобається блюдо з лосося!
Рада: одна поширена помилка при готуванні лосося, він часто пережаревается і від цього виходить жорсткий. Не забувайте, незважаючи на те що вже пожаренный лосось ще рожевий, він вже готовий! Коли ви зніміть його зі сковорідки, він ще буде тривати готуватися.