Риба в тісті філо

Філе риби, запечене в тесті філо

Інгредієнти

філе хека – 200 грам
куряче яйце – одне
спеції – за смаком
зелень – за смаком
тісто Філо – 100 грам
кукурудзяного борошна – 30 грам

Як приготувати Риба в тісті філо

Не вмієте готувати рибу соковитою, і хрусткою?! Візьміть на озброєння рецепт нашого страви. Риба виходить ідеально соковитою і смачною.

Покроковий рецепт

1. Філе хека наріжте шматочками. Приправте спеціями і панірують в кукурудзяній муці. Обсмажте з двох сторін до золотої скоринки.

2. Зелень дрібно нарубаєте. Яйця добре збийте.

3. Розгорніть лист тіста. Змастіть добре яйцем, викладіть зелень і рибу.

4. Добре загорніть рибу у тісто. Зверху промажте яйцями і присипте зеленню.

5. Надішліть випікатися на 10 хвилин до красивої скориночки.

Дивіться також:  Святковий пиріг з коржів і рибної консерви (без випічки)