Любителі італійської кухні по дастоинству оцінять цю страву. Прекрасно підійде для прздничного столу і як ежедневноно страви.
Покроковий рецепт
Яйця розбиваємо в глибоку миску, виливаємо молоко і трохи підсолюємо.
Перемішуємо компоненти. Всипаємо в миску просіяне борошно і розпушувач. Вливаємо олію.
Всі інгредієнти ретельно перемішуємо.
Нарізане кубиками поршутто відправляємо в тісто разом з подрібненою петрушкою.
З горошку зливаємо зайву рідину і пересипаємо в миску, до решти інгредієнтів.
Все перемішуємо. Розкладаємо вміст миски в формочки. При цьому не заповнюючи їх до країв. Зверху посипаємо натертим пармезаном.
Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці, 20 хвилин.