Макарони аля по-флоцки з лівером

Макарони аля по-флоцки з лівером – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Першим ділом підготуємо субпродукти. Наріжемо шматками і добре промиємо в проточній воді.

Заливаємо окропом, солимо і варимо до готовності на повільному вогні, приблизно хвилин 40. Перевірити готовність можна виделкою – легко протикається, значить готово. Зварені субпродукти охолоджуємо.

Ріпчасту цибулю чистимо, миємо у воді і нарізаємо кубиками. Обсмажуємо на рослинному маслі в сковороді до золотистого кольору.

Остиглі легені і серце прокручуємо через м’ясорубку і додаємо до підсмаженої цибулі.

Додаємо перець, можливо треба ще підсолити, то підсолимо. Перемішуємо, можна додати трохи бульйону і вершкового масла, щоб фарш був більш соковитим.

Відварюємо макарони, для цього в киплячу, підсолену воду закидаємо макарони, перемішуємо, щоб вони не прилипли до дна каструлі і після закипання варимо хвилин 10. Зливаємо воду через друшляк, промиваємо проточною холодною водою. Даємо стекти воді повністю. Додаємо фарш з ліверу, перемішуємо і подаємо до столу. Приємного апетиту!