Макарони для страви підійдуть будь-якої форми, бажано, щоб виготовлені вони були з борошна вищого сорту. Макарони відправляємо в киплячу підсолену воду і залишаємо на вогні до повного приготування.
Поки макарони варяться саме час зайнятися фаршем. На сковороду додаємо очищену олію. Викладаємо дрібно нашатковану цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору.
Коли цибуля готова, додаємо в сковороду фарш, сіль і чорний перець. Фарш необхідно обсмажувати протягом 5-10 хвилин постійно помішуючи, щоб не утворилося великих грудок так як всередині вони можуть погано просмажиться.
З готових макаронів зливаємо воду і акуратно перекладаємо їх в сковороду з обсмаженою фаршем. Все добре перемішуємо.
Сковороду накрити кришкою і на повільному вогні залишити страву ще на 5 хвилин, щоб макарони просочилися соусом, що утворився при обсмажуванні фаршу.
Блюдо краще подавати з салатом зі свіжих сезонних овочів.