Макарони по-флотськи з тушонкою

Макарони по-флотськи з тушонкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Бюджетний, швидкий і смачний рецепт на всі часи. Потрібно на швидку руку приготувати обід або вечеря – цей рецепт вам підійде.

Покроковий рецепт

Підготуємо всі інгредієнти. Ставимо воду на макарони, поки робимо м’ясну засмажку.

Дрібно ріжемо ріпчасту цибулю (може хто любить – можна додати моркву теж).

Обсмажуємо цибулю на соняшниковій олії до золотистого кольору.

До цього часу закипіла вода, солимо. Засипаємо макарони. Не забуваємо помішувати, щоб не склеїлися (можна додати столову ложку соняшникової олії прямо в воду, щоб не злипалися).

До цибулі додаємо всю тушонку з соусом, так макарони не будуть сухими.

Лопаткою розламуємо тушонку на маленькі шматочки.

Ріжемо дрібно зелень (я брала петрушку).

Додаємо зелень в тушонку, перемішуємо. Солимо, перчимо, додаємо улюблені приправи за смаком. Зазвичай тушонка в банку вже солона, врахуйте.

Зливаємо в друшляк готові макарони, потім додаємо їх до м’яса. Перемішуємо. Все готово! Приємного апетиту!