Наливаємо 2 л води в чашу мультиварки. Виставляємо режим «Суп». Чекаємо 10 хвилин, поки вода не закипить.
Після того, як вода закипіла, додаємо сіль і засипаємо макарони. Закриваємо кришку і вимикаємо всі режими. Незважаючи на те, що мультиварка має функцію «Спагетті», я не використовую її. Для доведення макаронів до повної готовності, досить дати їм настоятися протягом 10 хвилин.
Натираємо сир на середній тертці. Відсоток жирності сиру повинен перевищувати 50% для отримання бажаного результату.
Макарони готові. Зливаємо їх у друшляк і промиваємо чистою проточною водою.
Відправляємо макарони назад в миску, додаємо шматочок вершкового масла. Перемішуємо.
Засипаємо макарони тертим сиром і також перемішуємо. Я додаю базилік і зелень. Сезонна зелень – це завжди аромат і свіжість. Смачні, ароматні макарони готові до вживання. Тормозок зібрали можна і відпочити. Харчуйтеся смачно і правильно, а головне готуйте з душею!