Малинові вафлі

Малинові вафлі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Малинові вафлі – відмінний варіант для сніданку або перекусу для людей, які дотримуються певної дієти, так як замість звичайної борошна ми використовуємо в приготуванні вівсяну

Інгредієнти

Малина – 300 гр.
Яйця – 2 шт.
Борошно вівсяна – 180 гр.
Сухі дріжджі – ½ уп.

Як приготувати Малинові вафлі

Коли Ви чуєте малинові вафлі, то уявляєте, вафлі зі свіжою малиною або малиновим варенням. Але наші вафлі будуть саме малинові, тобто малина буде основним компонентом тесту. Такі вафлі відмінний варіант для сніданку або перекусу. До того ж такі вафлі не тільки смачні, але і корисні, адже вони готуються без цукру і борошна вищого сорту, вівсяного )). Так що їх можна давати дітям і людям, які дотримуються здорового способу життя

Покроковий рецепт

1. Малину промийте, перетріть в пюре.

2. Додайте яйця і розмішайте.


3. Всипте вівсяну борошно та дріжджі. Якщо такий не знайшли в супермаркеті, то перемеліть вівсяні пластівці. Ретельно розмішайте. Дайте настоятися в теплому місці 30 хвилин.


4. Випікайте в попередньо розігрітій вафельниці.


5. Ось такі красиві вафлі рожевого кольору у нас вийшли. Що може бути смачніше і апетитніше на сніданок вихідного дня!