Мигдальні горіхи для таких цукерок занадто сильно подрібнити не варто, крім того, якщо не вдалося знайти для цієї закуски чорнослив, то його можна запросто замінити родзинками.
Покроковий рецепт
Процес приготування:
Почистити і дрібно натерти варений буряк. Після цього надіслати терту бурякову масу в якусь вільну миску, додати лляну борошно.
Промити в теплій чистій воді чорнослив, потім відправити його в окремий посуд і подрібнити блендером. Після цього надіслати подрібнені сухофрукти в ємність з буряком.
Додати в цю ж посуд квітковий мед, добре перемішати інгредієнти.
Скачати з отриманої густої маси невеликі кульки, після цього приготувати панірування з мигдалевих горіхів.
Дрібно порубати обсмажені мигдальні горіхи, попередньо очищені від лушпиння, обваляти в горіховій паніровці всі бурякові солодкі кульки.
Перекласти бурякові кульки в горіховій паніровці на блюдо, відправити їх у холодильник на півтори години, потім подавати їх до фуршетного столу.