Підготувати інгредієнти. Ретельно промити мандарини під проточною водою. Видалити місця прикріплення мандаринів до гілочки.
Викласти в каструлю, залити водою, довести до кипіння і варити 10 хвилин.
Зняти з вогню, трохи остудити, злити воду в заздалегідь приготовлену чашу і подрібнити за допомогою блендера.
Взяти 200 мл води, в якій варилися мандарини, додати в неї Ага-Агар, ретельно розмішати і вилити в каструлю з подрібненими мандаринами.
Поставити на плиту, постійно помішуючи довести до кипіння, видавити сік лимона і додати цукровий пісок.
Безперервно помішувати 15 хвилин, зменшити вогонь до мінімуму і залишити нудитися протягом 20 хвилин.
Зняти з вогню. Розлити по банках. Зберігати в коморі або холодильнику. Приємного апетиту!