Ставимо каструлю з товстим дном на плиту на середній вогонь. Наливаємо молоко.
У глибокій ємності змішуємо: сіль, цукор, манку.
Доводимо молоко до кипіння. Зменшуємо вогонь до мінімуму.
Як тільки молоко починає закипати, засипаємо сухі інгредієнти. Засинайте манку частинами, безперервно помішуючи.
Залишаємо кашу варитися на повільному вогні не більше 3-4 хвилин.
Накриваємо кришкою, вимикаємо вогонь і даємо настоятися 12-15 хвилин.
Насипаємо в тарілку, додаємо шматочок масла і запрошуємо всіх до сніданку. Приємного апетиту! Харчуйтеся смачно і правильно, радуйте своїх близьких смачними рецептами, приготованими з любов’ю.