Манні ньоккі під соусом із сиру Горгонзола

Манні ньоккі під соусом із сиру Горгонзола – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ньоккі – це традиційні італійські галушки, які зазвичай робляться з картоплі, звареної в мундирі. Але існує також ще один дуже відомий і популярний їх варіант – з манки. І називаються вони ньоккі ді романья або ньоккі по-римськи. Подаються вони зазвичай під соусом бешамель. А ось ми спробуємо трошки змінити рецепт і подамо ньоккі під соусом з блакитного сиру. Оскільки ця страва італійської кухні, то сир у нас буде Горгонзолла. Це дуже м’який, кремовий сир з надзвичайно ніжною текстурою і яскравим гострим смаком. Але, звичайно, якщо Горгонзоллы немає в наявності, то можна взяти будь-який інший сир з пліснявою

Покроковий рецепт