1. Манку зварити в суміші молока і води. При варінні посолити і додати мускатний горіх.
2. У готову манку додати масло і яйце і добре вимішати. Розлити на деко. Я деко застелила пергаментним папером, так ка була не впевнена не пристане манна каша до нього.
3. Коли манка застигне, нарізати її на шматки. У класичному варіанті ньоккі вирізають гуртками, але я нарізала квадратах, щоб не було відходів. Деко змастити олією, викласти квадрати на нього і запекти в духовці при 180 градусах 15 хвилин.
4. Вершки довести до кипіння і покласти в них сир з блакитною цвіллю. Добре його розчинити. Все, наш соус готовий.
5. Заливаємо ньоккі сирним соусом! Блюдо виходить дуже ніжне по текстурі, але з яскраво-вираженим і пікантним смаком!