Запіканка з кольорової капусти, крабів та кукурудзи

Запіканка з кольорової капусти, крабів і кукурудзи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування цієї страви можна взяти м’ясо краба – вийде святковий варіант. Або ж використовувати крабові палички для повсякденного варіанту.

Інгредієнти

крабове м’ясо – 200 г
кольорова капуста – 1 невеликий качан
цибуля ріпчаста – 1 головка
консервована кукурудза – 1 банку
масло вершкове – 1 ст. ложка (для смаження)
сир – 100-150 гр
сметана – 1 стакан
перець з сіллю – за смаком
зелень для посипання

Як приготувати Запіканка з кольорової капусти, крабів та кукурудзи

Чудова запіканка з кольорової капусти, крабів і кукурудзи, яку дуже просто і легко приготувати.

Покроковий рецепт

1. Цвітну капусту відварюють у солоній воді, розбирають на суцвіття. При бажанні можна порізати шматочками дрібніші.

2. Цибулю нарізають подрібніше, просмажують на вершковому маслі, додають склянку сметани і тушкують на тихому вогні до м’якості.

3. М’ясо краба з кольоровою капустою і консервованою кукурудзою перекладають на деко, промазанный маслом. Перчать і солять за смаком.

4. Заливають цибульно-сметанною піджаркою. Зверху рясно посипають тертим сиром. Запікають близько двадцяти хвилин в прогрітій духовці.

5. Подають до запечених крабів і цвітною капустою гарячими. Можна подавати прямо у формі, попередньо присипати рубаною свіжої зеленню.