Мариноване філе куряче, приготоване на грилі

Мариноване філе куряче, приготоване на грилі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для того, щоб куряче м’ясо вийшло більш смачним, його рекомендується попередньо потримати в дуже ароматному маринаді, приготованому з перчиком чилі, соєвому соусі, гірчицею і травами.

Інгредієнти

перець чилі – 1 ч. ложка з гіркою або за смаком
велике філе куряче – 3 шт.
оливкова олія – за смаком
гірчиця солодка – за смаком
свіжовіджатий сік лимонний – 3 ст. ложки
соєвий соус – 4 ст. ложки
сушена зелень – 1 ч. ложка
морська сіль тонкомолота – трохи т. к. соєвий соус зазвичай і так солоний
свіжі листочки розмарину – за смаком

Як приготувати Мариноване філе куряче, приготоване на грилі

Для того, щоб куряче м’ясо вийшло більш смачним, його рекомендується попередньо потримати в дуже ароматному маринаді, приготованому з перчиком чилі, соєвому соусі, гірчицею і травами.

Покроковий рецепт

Куряче філе промити і підсушити його, потім нарізати подрібніше свіжі листочки розмарину, пересипати в миску, додати гірчицю, подрібнений гострий перчик, соєвого соусу, зовсім трохи солі, прянощів, влити лимонний сік. Додати оливкову олію, потім перемішати все гарненько і отриманим пряним обмазати маринадом всі курячі шматки. Перекласти у великий пластиковий контейнер мариновані курячі грудки, закрити кришкою, прибрати в холодильник приблизно на сорок хвилин.

Підготувати сковорідку-гриль, прогріти її на самому сильному вогні, потім з обох боків обсмажити все мариновані курячі шматки. Як тільки м’ясо домашньої птиці буде повністю готове, загорнути його у фольгу і залишити на кухонному столі приблизно на п’ятнадцять хвилин.

Далі куряче філе перекласти на велике блюдо, посипати який-небудь свіжою ароматною зеленню і подавати із запеченою молодою картоплею.