Мариновані гриби гливи

Мариновані гриби гливи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку нам потрібно обробити грибочки,якщо дрібні то прям по одному можна, якщо грибочки великі і їх ділимо навпіл.


Після того як всі грибочки обробили й поклали в каструлю, в якій надалі будете варити. Пора перейти до маринадів. Додаємо 10 с. ложок води, 2 лаврових листа,подрібнених навпіл. Додаємо 2 ч. л. солі, 4 ч. л. цукру. Сюди ж 4 с. л. оцту, і 10 с. л. соняшникової олії. Також беремо часник і подрібнюємо 1 головку зверху на грибочки. Ну все, все маринади поклали,тепер накриваємо кришкою і ставимо на сильний вогонь, щоб закипіло. Після того як закипіло,необхідно зменшити вогонь і ретельно перемішати. Через хвильку знову перемішати гарненько. Після того як пару хвилин покипить,гриби увариваются і кількість стає в три рази менше.

Після того як закипіло,необхідно зменшити вогонь і ретельно перемішати. Через хвильку знову перемішати гарненько. Після того як пару хвилин покипить,гриби увариваются і кількість стає в три рази менше. Знову зменшуємо вогонь,так щоб просто злегка кипіло,накриваємо кришкою і варимо 15 хвилин. При перемішуванні бажано сильно їх не м’яти, т. к. вони можуть сильно измельчится і буде каша. Після того, як пройшло 15 хвилин,ще раз добре перемішуємо і відносимо в холодне місце остуджувати.Як охолонуть наші грибочки їх можна їсти. Я додаю до грибів цибулька і зелень. Приємного апетиту!