Маринований перець на зиму

Маринований перець на зиму – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

болгарський перець – 3 кг
масло раститительное – 1 ст
оцет – 1 ст
цукор – 1 ст
сіль – 2 ст. л.
перець горошок – 6-8 шт
лавровий лист – 2 шт
вода – 1л

Як приготувати Маринований перець на зиму

Взимку, коли вибір овочів зовсім невеликий, ця закуска стане просто знахідкою і прекрасним доповненням до обіднього або святкового столу. Існує дуже багато рецептів приготування цієї закуски, я поділюся з вами рецептом, який колись розповіла мені моя мама і з тих пір цей перчик став одним з улюблених закусок на зиму. Для приготування маринованого перцю нам знадобиться: солодкий перець, рослинна олія, оцет, цукор і спеції.

Покроковий рецепт