болгарський перець – 3 кг | |
масло раститительное – 1 ст | |
оцет – 1 ст | |
цукор – 1 ст | |
сіль – 2 ст. л. | |
перець горошок – 6-8 шт | |
лавровий лист – 2 шт | |
вода – 1л |
Як приготувати Маринований перець на зиму
Взимку, коли вибір овочів зовсім невеликий, ця закуска стане просто знахідкою і прекрасним доповненням до обіднього або святкового столу. Існує дуже багато рецептів приготування цієї закуски, я поділюся з вами рецептом, який колись розповіла мені моя мама і з тих пір цей перчик став одним з улюблених закусок на зиму. Для приготування маринованого перцю нам знадобиться: солодкий перець, рослинна олія, оцет, цукор і спеції.