Розігріти духовку до 120 градусів. Коли будете готові ставити печиво в духовку, додати температуру до 190 градусів. Застелити деко пекарський папером і випікати печиво 25 хвилин.
Інгредієнти
Банани – 2 Дуже стиглі | |
Очищені насіння соняшнику – 1 ст. ложка | |
Вівсяні пластівці – 130гр | |
Мед – 3 ст. ложки | |
Родзинки – Жменя | |
Кокосова стружка – За смаком |
Печиво без цукру, без муки, без яєць! Готувати швидко, а чаювання з таким печивом стане не тільки смачним, але і корисним! Це печиво без зайвих рухів, підходить для тих, хто дотримується Правильне Харчування, для вегетаріанців, а також буде прекрасною корисної насолодою для дітей!
Покроковий рецепт
Банани перемолоти в блендері разом з насінням.
Змішати ложкою масу з вівсяними пластівцями
Додати мед, родзинки, кокосову стружку
Викласти невеликі коржі на відстані один від одного 1,5-2 див. на деко застелений пекарської папером.
Випікати при температурі 190 градусів 25 хвилин.
Після приготування дати печінкою охолонути, потім викласти на блюдо. Приємного чаювання!