Медові панкейкі

Медові панкейкі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пишні, вершкові і ароматні – панкейкі. Це не тільки відмінний сніданок, але і дуже ситний. Аромат вершкового масла струмує по всьому будинку, коли печеш такі млинці. Панкейкі виходять пишними і пористими, дуже мягенькими і великими.

Розмір залежить від сковорідки, на якій ви випікаєте – чим менше діаметр, тим пишніше панкейкі. Для тесту на панкейкі вибирайте тільки свіже молоко і яйця. Можна додавати в тісто гарбузове або яблучне пюре – буде тільки смачніше. Також, можна додати шматочки фруктів. Після обсмажування можна змащувати вершковим маслом або посипати корицею. Подавати панкейкі гарячими з пахучим медом, вершковим маслом, джемом або нутеллою. Смачний і поживний сніданок готовий!

Покроковий рецепт