Підготувати всі інгредієнти для панкейків. Молоко повинно бути теплим.
Яйця змішати в глибокій мисці з медом і цукром і добре перетерти.
Потроху додавати до яєчної маси борошно, просіяне з сіллю і розпушувачем, і поступово вмішувати в тісто молоко.
Ретельно перемішати. Додати до тесту ваніль.
Розтопити вершкове масло в мікрохвильовій печі. Влити охолоджене масло до тесту. Гарненько перемішати і залишити тісто на десять хвилин.
Обсмажити панкейкі на сухій сковороді без масла, на вогні вище середнього. Акуратно виливати тісто ополоником на всю площу сковороди. Кожен панкейк обсмажується з одного боку по 30 секунд.
Подавати готові панкейкі з джемом, змащуючи маслом або нутеллою. Приємного апетиту!