Міні-омлет, запечений з овочами

Міні-омлет, запечений з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо всі інгредієнти. Овочі можна вибрати будь-які на свій смак, у мене це були: половинка болгарського перцю, парочка помідорок-черрі, трохи цвітної капусти та брокколі.

З допомогою віночка збиваємо і змішуємо з молоком яйця. Додаємо сіль і спеції за смаком.

Нарізаємо невеликими кубиками перець.

Аналогічним чином нарізаємо помідори.

Цвітну капусту і броколі розбираємо на невеликі суцвіття.

Додати нарізані овочі, яйця і все ретельно перемішати.


Готову суміш розлити в силіконові форми для кексу і помістити в розігріту до 170 градусів духовку.

Запікати в духовці до готовності, приблизно 30 хвилин. Після дістати з формочок і можна подавати. При бажанні перед подачею можна трохи посипати тертим сиром. Приємного апетиту!