Минтай моєму в холодній воді, зрізаємо плавці. Ріжемо рибу на великі шматочки. Солимо і посипаємо приправою на ваш смак. Замариновану даними чином рибу залишаємо на 20-30 хвилин.
Ріжемо цибулю півкільцями, а потім на четвертинки кілець.
Моркву натираємо на крупній тертці.
Розігріваємо олію в сковорідці, додаємо в неї цибулю і моркву. Обсмажуємо овочі до золотистого кольору.
Далі додаємо воду. Злегка солимо овочі, після на овочі викладаємо замариновані шматочки риби.
Заливаємо рибу сметаною.
Тушкуємо під закритою кришкою протягом 15 – 20 хвилин.
Минтай тушкований в сметані готовий.
Приємного апетиту!