Риба виходить дуже соковита, м’яка, ароматна і смачна.
Інгредієнти
Риба біла (минтай) – 1 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 1 головка | |
Цибуля червоний – 1 головка | |
Морква свіжа – 1 шт. | |
Приправа для риби – 1 чайна ложка | |
Перець чорний мелений – 1/2 чайної ложки | |
Чорний кмин – 1/2 чайної ложки | |
Насіння пажитника – 1 столова ложка | |
Сметана – 1 стакан | |
Борошно пшеничне – 3 столові ложки | |
Сіль – за смаком | |
Масло вершкове – 50-70 гр. | |
Вода – 100 мл |
Для приготування цієї страви підійде будь-яка біла риба. Готується швидко. Інгредієнти доступні в будь-якому магазині.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.
Змішати чорний мелений перець, приправу для риби, насіння пажитника, чорний кмин.
Ріпчасту цибулю порізати дрібними кубиками.
Червоний цибулю порізати півкільцями.
Моркву натерти на крупній тертці.
Скласти цибулю і моркву в сковороду з розігрітим вершковим маслом і обсмажити до золотистого кольору.
Додати в сковороду змішані спеції і обсмажити ще близько 3 хвилин, весь час помішуючи.
Рибу порізати довільно.
Посолити рибу і обсипати борошном.
Додати в сковороду сметану і обсмажити близько хвилини. Потім додати воду і протушкувати ще хвилину.
Потім викласти рибу на сковороду і протушкувати все під закритою кришкою 10-15 хвилин.
Блюдо готове. Подавати можна з картоплею або рисом. Приємного апетиту!