Приготування займе всього 30 хвилин. Найприємніше, що Минтай не потрібно чистити, на відміну від річкової риби.

Інгредієнти
| Минтай – 2-3 шт | |
| Сметана – 150-200гр | |
| Цибуля – 3шт | |
| Морква – 1шт | |
| Зелень – пучок | |
| Сіль – за смаком | |
| Спеції – за смаком | |
| Олія соняшникова – 3 ст. л. |
У рибі містяться корисні нежирні амінокислоти, тому її необхідно включати в раціон. До всього іншого, риба перетравлюється набагато швидше, ніж м’ясо. Самий простий і смачний спосіб приготувати рибу – це Минтай в сметані. Жоден не зможе встояти від такої рибки, причому витрати мінімальні.
Покроковий рецепт

Підготуємо всі інгредієнти. Ретельно промиємо рибу, начищаем цибулю і моркву.

Нарізаємо шматочками рибу. Солимо, заправляємо спеціями і обсмажуємо на попередньо розігрітій сковороді.

Нарізаємо цибулю. Потім на крупній тертці трьом моркву.



Додаємо в нашу рибку. Викладаємо сметану, трохи посолити і додамо ще трохи спецій. Потім необхідно додати пів склянки води, трохи перемішати. Накрити кришкою. Тушкувати до готовності 15-20 хвилин.

Для краси і користі додамо зелені. Страва готова! Всім приємного апетиту!
