Приготування займе всього 30 хвилин. Найприємніше, що Минтай не потрібно чистити, на відміну від річкової риби.
Інгредієнти
Минтай – 2-3 шт | |
Сметана – 150-200гр | |
Цибуля – 3шт | |
Морква – 1шт | |
Зелень – пучок | |
Сіль – за смаком | |
Спеції – за смаком | |
Олія соняшникова – 3 ст. л. |
У рибі містяться корисні нежирні амінокислоти, тому її необхідно включати в раціон. До всього іншого, риба перетравлюється набагато швидше, ніж м’ясо. Самий простий і смачний спосіб приготувати рибу – це Минтай в сметані. Жоден не зможе встояти від такої рибки, причому витрати мінімальні.
Покроковий рецепт
Підготуємо всі інгредієнти. Ретельно промиємо рибу, начищаем цибулю і моркву.
Нарізаємо шматочками рибу. Солимо, заправляємо спеціями і обсмажуємо на попередньо розігрітій сковороді.
Нарізаємо цибулю. Потім на крупній тертці трьом моркву.
Додаємо в нашу рибку. Викладаємо сметану, трохи посолити і додамо ще трохи спецій. Потім необхідно додати пів склянки води, трохи перемішати. Накрити кришкою. Тушкувати до готовності 15-20 хвилин.
Для краси і користі додамо зелені. Страва готова! Всім приємного апетиту!