Нарізаємо філе невеликими квадратиками;
Викладаємо нарізану рибу на розігріту сковорідку, яку попередньо налили олії. Смажимо 5-7 хвилин на середньому або сильному вогні;
Чистимо моркву і цибулю. Цибулю ріжемо дрібними кубиками, моркву натираємо на тертці;
Кладемо цибулю і моркву до риби. Солимо, перчимо, додаємо приправи за смаком. Смажимо 5 хвилин;
Після того, як минтай побілів, а морква і цибуля придбали золотистий колір, додаємо в блюдо сметану і залишаємо тушкуватися ще на 5-7 хвилин на низькому вогні;
Минтай в сметанному соусі готовий. Можна подавати з картоплею, або як самостійне блюдо. Приємного апетиту!