1. Свинини перемолоти на фарш. Додати всі види приправи.
2. Цибулю нарізати дуже маленькими кубиками і додати до фаршу.
3. Додати панірувальні сухарі.
4. Яблуко очистити від шкірки, видалити серцевину і натерти на дрібній тертці. Сік з яблука злити в окрему миску. Також додати до фаршу і добре вимісити.
5. Сформувати з фаршу невеликі кульки, викласти на деко і запікати в духовці до готовності при температурі 180 градусів.
6. Тепер готуємо соус: у миску влити соєвий соус, сік з-під яблука і томатний сік. Перемішати. Влити в сковороду і поставити на вогонь. Довести до кипіння.
7. У чашку всипати ложку крохмалю, влити 2-3 ст. л. соусу і перемішати, щоб не було грудок. Влити цю суміш з соус і варити до загустіння.
8. Готові митболы (тюфтельки) дістати з духовки, покласти в соус і перемішати так, щоб соус покрив всю ихнюю поверхню.
9. Подавати з будь-яким гарніром.